loading

Sosyal medya hesaplarınızla hızlı giriş yapabilirsiniz.

Hindistan'ın Kerala Eyaletinde Entegre Su Taşımacılığı Sistemi İhalesi Hk.

Sayın Üyemiz,

TOBB'dan Odamıza gönderilen yazıda, Hindistan’ın Kerala eyaletinde yerleşik ve merkezi hükümet ile eyalet hükümetinin ortak girişimi olan Kochi Metro Rail Ltd. isimli şirket tarafından Entegre Su Taşımacılığı Sistemi ihalesinin açıldığı bildirilmiştir.

Söz konusu ihale duyurusunda; Kerala eyaleti açıklarındaki tüm adaların anakaraya bağlantısını sağlayacak Entegre Su Taşımacılığı Sistemi tesis edilmesine yönelik çalışmalar çerçevesinde 4 adet acil durum müdahale maksatlı deniz taşıtının satın alımınının planlandığı, bu amaçla yabancı katılımcıların söz konusu deniz taşıtlarının imalatına davet edilmesinin öngörüldüğü, bu çerçevede mektup içeriğinde yer alan web sitelerindeki “Yeterlilik Belgesi”nde belirtilen şartları taşıyan yabancı şirketlerin anılan ihaleye katılabileceklerinin kaydedilmektedir.

Sson başvuru tarihi 15 Mayıs 2019 olan İhale duyurusunun TOBB web sitesi (www.tobb.org.tr) “Hizmetler” başlığı altındaki Uluslararası İş İmkânları/Yurtdışı Etkinlikler bölümünden temin edilebileceği, hususları bildirilmektedir.

Bilgilerinize sunulur.