loading

Sosyal medya hesaplarınızla hızlı giriş yapabilirsiniz.

Türkiye – Irak Ticaret Ve Yatırım Zirvesi-30 Haziran-01 Temmuz 2019 Erbil / Irak

Sayın Üyemiz,

Türkiye Irak Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği’nden (TISİAD) odamıza ulaşan yazıda; 30 Haziran - 01 Temmuz 2019 tarihleri arasında Irak'ın Erbil şehrinde “1. Türkiye-Irak (IKBY) Ticaret ve Yatırım Zirvesi” gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Irak'ın ticari açıdan stratejik konumunun değerlendirileceği zirvede, üst düzey yetkililerle görüşme ve B2B görüşmeleri de yer almaktadır. Türkiye’nin en önemli ticaret partnerlerinden birisi olan Irak'ta yatırım ve iş fırsatlarını değerlendirmek isteyen iş insanlarının organizasyona katılımı beklenmektedir.

Hububat, Bakliyat, Yağlı Tohumlar ve Mamulleri, Kimyevi Maddeler ve Mamulleri, Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri sektörleri yanı sıra, ihracatımızın düşük seviyede seyrettiği ve geliştirilmesinde fayda görülen Mücevher, Gemi ve Yat, Süs Bitkileri ve Fındık sektörleri ile Irak'ın dünya genelinden tedarik ettiği ve bir önceki yıla göre ithalatını en çok artıran sektörlerden olan Otomotiv, Makine ve Zeytin ve Zeytinyağı ürünleri sektörleri başta olmak üzere, uluslararası standartlara uygun ürünler imal ve ihraç eden firmaların katılımlarında fayda görülmektedir.

Katılmak isteyen üyelerimiz için detaylı bilgi ve kayıt rezervasyon formu ekte yer almaktadır.

 

Bilgilerinize sunulur.

 

EK 1: PROGRAM AKIŞI

EK 2: KAYIT REZERVASYON FORMU

Attached Files