Haziran

GAPSHOES 33. Uluslararası Ayakkabı Kış Fuarı

İlki 2003 yılında gerçekleştirilen GAPSHOES Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Fuarı, o tarihten bugüne istikrarlı bir şekilde büyümüş , sektöre yön veren bir fuar haline gelmiştir.

GAPSHOES

Terlik ve erkek ayakkabı üretiminde çok önemli güce ve role sahip olan Gaziantep’te son yıllarda spor ayakkabı ve bayan ayakkabısı üretiminde de girişimler ve yatırımlar artmıştır.

Gaziantep’li firmaların yanı sıra Adana, Kayseri, İstanbul, Kahramanmaraş, Şanlıurfa gibi birçok ilden katılımcılar da fuarda yer almaktadır. GAPSHOES şu an itibariyle Türkiye’nin ve Ortadoğu’ nun en büyük ve en önemli fuarları arasında yer almaktadır. Yılda iki defa yaz ve kış sezonları için gerçekleştirilen fuar yeni pazarlara açılmak ve ulaşmak isteyen firmalar için ideal bir organizasyondur. GAPSHOES, başta Gaziantep Sanayi Odası olmak üzere Gaziantep Kunduracılar Odası ve birçok sektörel dernek-oda ile uyum ve işbirliği içerisinde çalışarak büyümeye devam etmektedir.

Detaylı bilgi için aşağıda yer alan iletişim bilgilerini kullanabilirsiniz.

Akort Fuarcılık

• +90 342 220 32 12
  • +90 342 220 15 11
  • akort@akort.com