Aralık

GSO ve PAGEV “Plastik Sektörü Çalıştayı”

Odamız, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü ve Türk Plastik Sanayicileri Araştırma Geliştirme ve Eğitim Vakfı (PAGEV) işbirliğinde, Gaziantep plastik sektörünün gelişimi ve sektörde daha katma değerli ürünlerin üretilmesi amacıyla, Sanayi ve Teknoloji İşbirliği Kurulu (SANTEK) kapsamında, Gaziantep'te faaliyet gösteren firmalarımızın sorun ve çözüm önerilerine yönelik 4. Düzey “Plastik Sektörü Çalıştayı” gerçekleştirilecektir.

Çalıştay; Gaziantep Sanayi Odası (GSO)'da Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Sn. Hasan BÜYÜKDEDE’'nin katılımı ile 6 Aralık 2022 Saat 13:30 ‘da Gaziantep Sanayi Odası Meclis Salonunda düzenlenecektir.

Çalıştaya katılım sağlayarak bilgilenmeniz ve sektöre destek vermeniz oldukça önem arz etmektedir.

Çalıştaya ilişkin Davetiye ekte yer almaktadır.

Katılım için kayıt linki TIKLAYINIZ.

Santek 4. Düzey Çalıştay Detay Bilgileri

Tarih : 06 Aralık 2022 Salı

Saat    : 13.30

Yer     : Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Meclis Salonu