loading

Sosyal medya hesaplarınızla hızlı giriş yapabilirsiniz.

GSO ÜYELERİNİ ASKERİ FABRİKALARA ONAYLI TEDARİKÇİ YAPIYOR

Milli Savunma Bakanlığı (MSB)' na bağlı Askeri Fabrikalar Genel Müdürlüğü (AFGM)' nün,  sürdürülebilir, kaliteli ve teknik yeterliliğe sahip firmalardan alım yapmasını sağlamak üzere 01.01.2020 itibariyle Onaylı Tedarikçi Belgesi zorunlu hale gelecektir. Onaylı Tedarikçi Belge alımı için firmalarımızın, AFGM’ ye doğrudan başvuruları gerekmektedir. Odamız üyelerimizin onaylı tedarikçi olabilmelerine yönelik AFGM Kalite Yönetim Sistemleri Yönetim Daire Başkanı ve ekibini davet etmiştir.

Bu noktada Askeri Fabrikalar Genel Müdürlüğü ve Odamız işbirliğiyle 15 Ekim 2019 Salı günü Odamız da “Onaylı Tedarikçi Belgesi Bilgilendirme Toplantısı ve AFGM Yetkilileriyle Başvuru Değerlendirme Görüşmeleri” gerçekleştirilecektir.

Toplantıya, AFGM onaylı tedarikçi başvuru dosyanızla gelmeniz halinde AFGM yetkilileriyle yapılacak ikili görüşmeler neticesinde, uygun bulunan başvurular elden AFGM yetkililerine teslim edilerek onaylı tedarikçi başvuru sürecinizin 1. aşaması  bitmiş olacaktır. Başvuru dosyasın hazırlamak için, Milli savunma Bakanlığı'nın web sitesinde (www.msb.gov.tr), "HİZMETLER" sekmesinin altında "AFGM" alt sekmesinde yer alan "Onaylı Tedarikçi Başvuruları" bölümünü incelemeniz ve ekteki bilgi notlarından faydalanmanız dosyanın sağlıklı hazırlanması açısından önem arz etmektedir.

Toplantı öncesinde, Gaziantep Sanayi Odası'nda 10 Ekim 2019 Perşembe günü başvuru dosyanızın uygun olup olmadığı konusunda  dosyanızın ön incelemesi yapılacaktır. Bunun için 9 Ekim 2019 Çarşamba günü Saat 16:00'ya  kadar Gaziantep Sanayi Odasını telefonla arayarak 10 Ekim için randevu almanız gerekmektedir. 10 Ekim 2019 Perşembe günü size verilen randevu saatinde de, firmanızın yetkilisi veya karar verme yetkisine sahip üst düzey yöneticinizin, başvuru dosyasıyla beraber Odamıza gelmesi önem arz etmektedir. Bu ön inceleme 15 Ekim 2019 Salı günü AFGM yetkililerine vereceğiniz başvuru dosyanızın eksiksiz olması için oldukça önemlidir.   

Aşağıda detayı belirtilen 15 Ekim 2019 tarihli toplantıya katılarak bilgilenmeniz ve önceden hazırlamış olduğunuz dosyanızı da AFGM yetkililerine teslim etmeniz halinde firmanızın onaylı tedarikçi olma sürecinin 1.aşaması olan başvuru işlemi tamamlanmış olacaktır. Bu bağlamda, ilimizin savunma sanayisine üretim yapma kabiliyetini artırma ve diğer firmalarımıza da örnek olma açısından toplantıya katılım ve başvurularınız oldukça önemlidir.

Saygılarımızla,

Randevu için;Barış CANSIZ ( 0.342.221 09 00, Dahili:134,   E-Mail: baris@gso.org.tr  )

15 EKİM 2019 TARİHLİ AFGM ZİYARET PROGRAMI
09:30 – 10:00 : Kayıt
10:00 – 11:30 : AFGM Yetkililerinin GSO Üyeleri ile Tanışması ve Bilgi Paylaşımı
11:30 – 12:30 : Firmalar ile İkili Görüşmeler
12:30 – 14:00 : Öğle Arası
14:00 – 15:30 : Firmalar ile İkili Görüşmeler
TOPLANTI YERİ : Gaziantep Sanayi Odası Meclis Salonu

Attached Files