loading

Sosyal medya hesaplarınızla hızlı giriş yapabilirsiniz.

SANİ KONUKOĞLU’NUN VEFATININ 27’NCİ YIL DÖNÜMÜ

SANİ KONUKOĞLU’NUN VEFATININ 27’NCİ YIL DÖNÜMÜ

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, merhum Sani Konukoğlu’nun, kentimiz ve ülkemiz için yaptıklarının hiçbir zaman unutulmayacağını söyledi.

- GSO KURUCU BAŞKANI SANİ KONUKOĞLU’NUN VEFATININ 27’NCİ YIL DÖNÜMÜ

 -GSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI ADNAN ÜNVERDİ:

-“MERHUM SANİ KONUKOĞLU’NUN KENTİMİZ VE ÜLKEMİZ İÇİN YAPTIKLARI HİÇBİR ZAMAN UNUTULMAYACAK”

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Kurucu Başkanı Sani Konukoğlu'nun vefatının 27'nci yıldönümü sebebiyle anma mesajı yayımlayan, GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, merhum Sani Konukoğlu’nun, kentimiz ve ülkemiz için yaptıklarının hiçbir zaman unutulmayacağını söyledi.

Adnan Ünverdi, Gaziantep’in ve ülkemizin sanayisinin bugünlere gelmesinde merhum Sani Konukoğlu'nun yaptığı çalışmaların büyük önemi olduğunu, kendilerinin de devraldıkları bayrağı daha yukarı taşımak için gayret gösterdiklerini belirterek, “Ülkemizin kalkınması, sanayimizin güçlenmesi ve gelişmesinde büyük hizmetleri bulunan, ebediyete irtihal etmiş tüm sanayicilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Gaziantep sanayisinin geldiği noktayı başta rahmetli Sani Konukoğlu olmak üzere değerli sanayici büyüklerimize borçluyuz. Bizler de kendilerinden aldığımız güç ve inançla çalışmaya devam edecek, devraldığımız bayrağı daha da yukarı taşıyarak bizden sonraki nesillere teslim edeceğiz” ifadelerini kullandı.   

Sani Konukoğlu’nun ileri görüşlülüğü ve girişimciliğine dikkati çeken Adnan Ünverdi, şunları kaydetti: “Sani Konukoğlu yenilikçi anlayışa sahip çok değerli bir büyüğümüzdü. 1950’li yıllarda Gaziantep'te el tezgahlarını motorlu tezgaha dönüştürmesi bunun en güzel örneklerindendir. O günün koşullarında temelini attığı yatırımların bugün geldiği nokta ortadadır. Sanayimize ve ülkemize kattığı değerlere, yolumuzu aydınlatan ilkelerine Sanayi Odası olarak bizler de sahip çıkacak ve bu anlayışla yolumuza devam edeceğiz. Yeni üretim modelleri geliştirecek, günümüz teknolojilerine ve gelişmelerine uygun bir anlayışla şehrimizi ve ülkemizi geleceğe taşıyacağız. Bu duygularla, Gaziantep Sanayi Odası'nın kurulmasına öncülük eden, odamızın kurucu başkanı ve 1989-1990 yılları arasında ilk yönetim kurulu başkanlığı görevini yapmış merhum Sani Konukoğlu’nu aramızdan ayrılışının 27’nci yıl dönümünde saygı, özlem ve minnetle anıyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun.”