2021 Tmall Global Sanal Zirvesi Hk.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden (TOBB) Odamıza ulaşan bir yazıda; Çin pazarının en büyük ve dünyanın en önemli e-ticaret platformlarından biri olan Tmall Global'ın 19-21 Ocak 2021 tarihlerinde “2021 Tmall Global New Seller Virtual Summit - Gateway to China on Jan 19 to 21” adlı bir online etkinlik gerçekleştireceği belirtilmekte olup katılımın ücretsiz olacağı söz konusu etkinlikte; özetle, Çin'deki sınır ötesi iş fırsatlarının ve özellikle küçük ve orta ölçekli markaların Tmall'da sergilenmesi ve satılmasına ilişkin geliştirilen yeni iş modelinin anlatılacağı ve ayrıca sorusu olan katılımcıların sorularının oluşturulacak ayrı ayrı sanal görüşme odalarında birebir cevaplanacağı ifade edilmektedir.

Yazıda devamla, bahse konu etkinliğin Alibaba Grup ve grup bünyesindeki Tmall Global firmasının merkezinin bulunduğu Hangzhou'nun yanısıra ABD, AB, Güneydoğu Asya, Japonya, Kore, Avustralya ve Yeni Zelanda için ayrı saat dilimlerine göre düzenleneceği, katılımcıların bulundukları bölgeye göre bahsedilen 7 saat diliminden birini seçerek etkinliğe katılabileceği ve faaliyet kapsamında diğer bilgilerin yanısıra 60'ın üzerinde başarı hikayesine ilişkin örnekler de sunulacağı ifade edilmektedir. Kayıt sırasında login detaylarının ve zirve programının iletilebilmesi için aktif bir e-posta adresinin girilmesinin gerektiği ve söz konusu e-postanın zirveden önce gönderileceği bildirilmekte olup, ilgilenen firmalarımızın söz konusu etkinlik için https://lnkd.in/gwAZGSU adresinden kayıt yaptırmaları gerektiği belirtilmektedir.

Bilgilerinize sunulur.