21.DÜNYA PETROL KONGRESİ
Sayın Üyemiz,
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden tarafımıza gönderilen yazıda
Rusya Federasyonu Büyükelçiliği’nden alınan yazıda, 15-19 Ocak 2014 tarihleri arasında “21. Dünya Petrol Kongresi”nin Moskova’da yapılacağı bildirilmektedir.R03;
Yazıda devamla, Dünya Petrol Kongresi’nin, petrol ve gaz konuları üzerinde çeşitli müzakerelerin yapılması amacıyla Dünya Petrol Konseyi tarafından her üç yılda bir düzenlenmekte olduğu ifade edilmektedir. Rusya Federasyonu liderleri ve ilgili Rusya Bakanlık Başkanları, Kongre’nin başarılı bir şekilde yürütülmesi için gerekli desteği sağlamaktadırlar. Rusya Federasyonu hükümeti, Rusya Federasyonu Başbakan Yardımcısı Sn. A.V. Dvorkovich tarafından başkanlık edilen saygın bir organizasyon komitesi oluşturmuştur.
Bu kapsamda, 21. Dünya Petrol Kongresi ile ilgili daha fazla bilgi almak için (Tel/Fax: +7 495 502 19 27, Web-Sitewww.21wpc.com , E-posta: info@21wpc.com) erişim bilgileri aracılığı ile Organizasyon Komitesi’ne ulaşılabilmektedir. Kongrede ele alınacak başlıklar ve yine kongre ile ilgili çeşitli bilgileri içeren slaytlar ekte sunulmaktadır.




