AFRICALLIA FORUMU 2022

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza ulaşan yazıda, Ticaret Bakanlığı'nın yazısına atfen Africallia 2022 Forumu’nun düzenleneceği, Foruma toplamda 15 ülkeden 300'den fazla şirketin katılım göstermesinin beklendiğinin, Forum marjında Afrika Kıtasal Serbest Ticaret Alanı (AfCFTA) ve Batı Afrika Ekonomik ve Para Birliği (UEMOA) kapsamındaki özel sektör ve büyük çaplı projelerin uluslararası finansmanına ilişkin tematik etkinliklerin düzenleneceğinin, Forum vesilesiyle UEMOA ülkeleri Ticaret Odalarından müteşekkil bir Mini-Forum'un da tertipleneceğinin, AFRICALLIA 2022 kapsamında ayrıca, Türkiye, Nijer, Togo, Mali ve Gine Ticaret Odaları ile Burkina Faso Ticaret ve Sanayi Odası arasında ikili işbirliği anlaşmalarının imzalanmasının planlandığının ve Forum'un bu sene "tıbbi ve farmasötik faaliyetler, tarım, el sanatları, finans/bankacılık, sigortacılık, tüketim malzemeleri, inşaat, pazarlama, eğitim, enerji, çevre, imalat, tekstil, madencilik, girişimcilik, dış kaynak kullanımı (outsourcing), telekomünikasyon, bilgi ve iletişim teknolojileri, turizm, taşımacılık ve lojistik" alanlarına odaklanacağının belirtildiği kaydedilmektedir. Detaylı bilgiye aşağıda yer alan web sayfasından ve iletişim bilgilerinden ulaşılabilmektedir.

Tel: 00 226 25 30 61 14 / 00 226 25 30 61 15

Whatsapp: 00 226 70 25 56 84