ASYA KALKINMA BANKASI İŞ FIRSATLARI SEMİNERİ (WEBINAR)

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden (TOBB) alınan yazıda, daha önce 17 Eylül 2020 tarihinde TOBB ve Asya Kalkınma Bankası işbirliğinde 1. Asya Kalkınma Bankası İş Fırsatları Seminerinin düzenlendiği ve bankanın yapısı, faaliyetleri ve enerji ile ulaştırma altyapı sektöründe finanse edilen projelerin ele alındığı belirtilmektedir.

Yazıda devamla, 20 Ekim 2021 Çarşamba günü 10.00-11.45 saatleri arasında çevrim içi olarak 2. Asya Kalkınma Bankası İş Fırsatları Seminerinin düzenlenmesinin planlandığı, Türkçe-İngilizce simultane tercüme hizmeti sağlanacak olan Seminerde, Asya Kalkınma Bankası temsilcileri tarafından katılımcılara yenilenebilir enerji ve uygun fiyatlı konut proje imkânları ile Bankanın iş yapma ve tedarik süreçleri hakkında bilgi verileceği, Seminere katılacak firmaların Asya Kalkınma Bankası uzmanlarına soru sorma imkânı bulacağı ifade edilmektedir.

Taslak programı ekte sunulan söz konusu Seminere katılmak isteyen üyelerimizin kayıtlarını (İngilizce olarak) https://adb.tobb.org.tr adresinden en geç 18 Ekim 2021 Pazartesi günü mesai bitimine kadar tamamlamaları gerektiği belirtilmiştir ve detaylı bilgi ekte yer almaktadır.

Bilgilerinize sunulur.