loading

Sosyal medya hesaplarınızla hızlı giriş yapabilirsiniz.

BAĞDAT, 43.ULUSLARARASI GENEL TİCARET VE SANAYİ ÜRÜNLERİ FUARI

 

Sayın Üyemiz,

Almanya’dan sonra ikinci ihraç pazarımız olan Irak, aynı zamanda ülkemizde en çok gayrimenkul satın alan, turist gönderen ve müteahhitlerimizin de çok etkin oldukları bir komşumuzdur.

Her yıl 2 milyonu aşkın ziyaretçinin gezdiği Bağdat uluslararası fuarına bu yılda 25 ülkeden 1.000'i aşkın firma ve kuruluşun katılımı beklenmektedir.

1-10 Kasım 2016 tarihinde düzenlenecek olan fuara, Irak’ta mevcut bakanlıkların ve devlet şirketlerinin özellikle standlı katılımı, Irak’ta yapılacak Pazar araştırması açısından önem taşımaktadır.

Fuar, Ekonomi Bakanlığının 2009/5 sayılı tebliği uyarınca katılım bedelleri üzerinden toplamda 10.000 USD’yi geçmemek üzere % 50 destek kapsamındadır.

Türkiye geçmişte olduğu gibi 5 nolu holun iç ve dış alanında 2.500 m2 lik bir alanda milli katılım organizasyonunu gerçekleştirecektir. 2 Kasım 2016 Türk Günü çerçevesinde Türkiye konulu bir konferans, Türkiye sunumu ve eşleştirme programı organize edilecektir.

SERGİLENECEK ÜRÜNLER
Fuar, her türlü ürün ve hizmeti sergilenmesine imkan sağlamaktadır. Türkiye’nin ihracatında da önemli yer tutan hertürlü Gıda maddeleri, Tarım ve Hayvancılık ürünleri, Gıda işleme ve paketleme makinaları, hijyenik-kozmetik ürünler,demir-çelik ürünleri,mobilya,ev tekstili,dayanıklı tüketim malzemeleri, araçüstü ekipmanlar,inşaat malzemeleri , otomotiv,konfeksiyon,turizm,gayrimenkul ve müteahhitlik sektörleri öne çıkmaktadır.

SON BAŞVURU 5 EKİM 2016

 
DETAYLI BİLGİ İÇİN:
Atis Fuarcılık Organizasyon Şirketi
Telefon: 0312 442 90 02