Bölgesel Kalkınma, Yatırım İşbirliği Forum ve Fuarı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası, Şanlıurfa Ticaret Borsası, Şanlıurfa Valiliği, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, Harran Üniversitesi ve Karacadağ Kalkınma Ajansı işbirliğinde düzenlenecek Bölgesel Kalkınma, Yatırım İşbirliği Forum ve Fuarı 2-3 Eylül 2021 tarihlerinde Şanlıurfa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecektir.

Fuar kapsamında aşağıdaki etkinlikler düzenlenecektir.

• Girişim Sermayeleri Anadolu Buluşmaları
  • Bölgesel Kalkınma Sürecinde Kalkınma İdareleri ve Kalkınma Ajanslarının Rolü ve Önemi Paneli
  • Gelişen ve Değişen Sektörün Yatırımcı ve Girişimcilere Sağladığı Kolaylıklar Paneli
  • Akıllı Tarım Uygulamaları ve Kırsal Kalkınma Paneli
  • Kalkınma Sürecinde Ulusal ve Küresel Fon Kuruluşlarının Rolü ve Sürdürebilir Finans Uygulamaları Paneli
  • Yöresel Kalkınma E-Ticaretin Rolü Oturumu
  • Türkiye Malzeme Ofisi (OFM) Bölgesel Sektör Toplantısı

Forum ve Fuar Programı ekte yer almaktadır.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,