BUMATECH Bursa Makine Teknolojileri Fuarları Hakkında

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ile Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş. tarafından, Takım Tezgahları Sanayici ve İş İnsanları Derneği (TİAD) ve Makina İmalatçıları Birliği (MİB) işbirliğinde, KOSGEB ve Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri ile BUMATECH Bursa Makine Teknolojileri Fuarları, 24-27 Kasım 2021 tarihleri arasında Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecektir.

Makine imalat sektörünün paydaşlarını 7 salondan oluşan 40 bin metrekarelik kapalı alanda bir araya getirmeye hazırlanan uluslararası nitelikteki bu fuarlarda; insanlarla çalışan robotlardan 3 boyutlu yazıcı ve tarayıcılara, fiber lazer optik kesim makinelerinden cnc tezgahlara, sac işleme makinalarından ölçü kontrol sistemlerine kadar son teknoloji inovasyon ürünleri yer alacaktır.

Fiziksel fuarın yanı sıra, Business Connect günleri ile online platformda da sektör profesyonellerini buluşturacak hibrit modelde gerçekleşecek Fuarlarda, pandemi dönemi ile ilgili gerekli tüm önlemlerin alındığı bildirilmiştir.

Söz konusu fuarlar hakkında daha detaylı bilgi almak için, www.bursamakinefuari.com web sitesini inceleyebilirsiniz.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,