DigiKamp - Dijital Dönüşüm Yarışması Hk.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden (TOBB) tarafından odamıza ulaşan bir yazıda; Ticaret Bakanlığı’nın ülkemizde dijitalleşme ve inovasyonun geliştirilmesi adına attığı adımlardan biri olan DigiKamp Dijital Dönüşüm Yarışması 30 Aralık 2020 tarihinde tanıtılarak, başvurularını almaya başladığı bildirilmiştir.

DigiKamp ile bir yandan teknoloji firmalarımız ve girişimcilerimiz yeni nesil teknolojiler alanında ürün ve hizmet üretmeye teşvik edilerek girişimcilik ekosistemimiz desteklenirken bir yandan da Bakanlığımızın sunduğu hizmetlerin kalitesinin artırılması amaçlanmakta olduğu belirtilmiştir.

Dereceye giren projelerin ödüllendirileceği yarışma hakkında detaylı bilgi ve başvuru formu www.digikamp.gov.tr link adresinde yer almaktadır.

Bilgilerinize sunulur.