Dijital Dönüşüm Uzmanlığı Eğitimleri Hk.

Gaziantep Sanayi Odamız, İstihdam İçin Dijital ve Yeşil Dönüşümün Desteklenmesi Projesi kapsamında; son dönemde tüm sektörlerin en gözde kariyer profili olan "Dijital Dönüşüm Uzmanlığı" için gençlere eşsiz bir fırsat sunmaktadır.

12 haftalık yoğunlaştırılmış eğitimlerle kariyerine yeni bir değer daha eklemek isteyen mühendis ve teknikerler projeye katılabilirler.

KİMLER KATILABİLİR?

Mühendislik fakültesi veya meslek yüksekokullarının teknik bölümleri mezunları (Mezun olabilecek durumda ya da son 5 yıl içerisinde mezun olmuş olanlar)

-Türk ve Suriyeliler (Suriyeliler için ileri seviye Türkçe bilmeleri gerekmektedir)

Başvurular 11 Şubat 2022 tarihine kadar Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim Merkezimize (GSO-MEM) şahsen yapılacaktır.

Detaylı bilgi ekte yer alan görselde mevcuttur.

Bilgilerinize sunarız.