Ekonomi ve İklim Değişikliği Zirvesi/Fuarı

Türkiye Odalar Birliği’nden alınan yazıda iklim değişikliği ile mücadele kapsamında Avrupa Birliği’nin uygulamaya koyduğu “Yeşil Mutabakat Politikası”, AB ile etkileşimi olan tüm ülkeler açısından kurulması planlanan yeşil pazar için ithalata ilişkin yeni mali ve vergisel düzenlemeler getirmekte olduğu ve bu kapsamda 30-31 Mart 2022 tarihlerinde ATO Congresium’ da Ankara Ticaret Odası destekleriyle Türkiye’ nin ilk “EKO İKLİM: EKONOMİ VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ ZİRVESİ/FUARI” gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

Yazıda devamla, İklim Zirvesi kapsamında; ekonomi ve iklim değişikliği temalı Fuar ve İklim Müzesi kurulacağı, ulusal ve uluslararası konuşmacıların yer aldığı 20’ yi aşkın oturum, B2B görüşmeleri, sertifikalı eğitim programları, eğitimler, workshoplar gerçekleştirileceği, konserler, dinletiler ve mini showların sahneleneceği bildirilmiştir.

Zirvenin tanıtım dosyası ekte yer almakta olup, https://ekoiklim.com/ adresinden de ayrıntılı bilgiye ulaşılabilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,