ESKİŞEHİR 3.ARGE PROJE PAZARI
Eskişehir 3. Ar-Ge Proje Pazarı etkinliği, Eskişehir Sanayi Odası (ESO) ve BEBKA ortaklığında TÜBİTAK ve TTGV desteğiyle ve SANGEM yürütücülüğünde 10-11 Mayıs 2011 tarihlerinde Eskişehir Anemon Otel’de yapılacaktır.
Bu etkinlik; belirlenen tematik alanlarda proje fikri olan, projesi için katkı arayan araştırmacılarla bir teknik sorununa çözüm arayan sanayi kuruluşlarını bir araya getirmeyi hedeflemektedir. Böylece üniversiteler ve araştırma kuruluşlarından uzmanlar ile sanayi işletmelerinden ilgililer aynı ortamda fikir ve destek alışverişinde bulunma imkânı yakalayacaklardır.
Etkinlikte yapılacak sunumlarla; bilgi ve görüş paylaşımı, farklı uzmanlarla tanışma olanağı, proje işbirlikleri kurulması, finansal destek ve fikri mülkiyet mekanizmaları hakkında bilgilenme, yeni pazar ve iş olanakları hakkında fırsatları öğrenme olanağı sağlanacaktır.
Ar-Ge Proje Pazarı etkinliği çerçevesinde Eskişehir bölgesinin potansiyel ve yetenekleri de öngörülerek; proje başvuruları için;
- Makine tasarım teknolojileri,
- Metal şekillendirme,
- Seramik,
- Raylı sistemler,
- Kimya ve proses,
- Üretim teknolojileri ve işletme verimliliği,
- Enerji ve enerji verimliliği
tematik alanları seçilmiştir. Başvuru yapılacak projeler; fikir, fizibilite, araştırma, geliştirme, uygulama veya ticarileştirme aşamalarında olabilir.
Etkinlikte ar-ge proje sunumu yapmak isteyen katılımcıların aşağıda verilen başvuru formunu doldurmalarını ve en geç 18 Nisan 2011 Pazartesi günü saat 17:00’ye kadar gulsumcalisir@sangem.org e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir.
İletişim:
Dr. Gülsüm Çalışır
Tel : 0 222 236 03 34
GSM : 0 530 353 58 75
Faks : 0 222 236 03 37
EKİ: Katılım Formu
|
Eskişehir 3. Ar-Ge Proje Pazarı Proje Başvuru Formu
|
|
|
Katılımcının Adı, Soyadı
|
|
|
Katılımcının Unvanı
|
|
|
Görev Yaptığı Kurum
|
|
|
Yazışma Adresi
|
|
|
Tel (İş ve GSM)
|
|
|
E-posta
|
|
|
Katılım Şekli
|
Proje ile İzleyici olarak
|
|
Etkinliğe Ar-Ge Projesi sunumu ile katılacaksa
|
|
|
Projenin Adı
|
|
|
Tematik Alan
(Yukarıda belirtilen tematik alanlardan uygun olanını belirtiniz)
|
|
|
Proje Aşaması
|
Fikir
Fizibilite
Araştırma
Geliştirme
Uygulama
Ticarileştirme
Diğer (belirtiniz)
|
|
Proje Açıklaması
(12 punto ile yarım sayfayı geçmeyecek şekilde projenin konusunu, varsa yapılan çalışmaları ve gerekli görülen diğer bilgileri değerlendirme yapmaya uygun nitelikte yazınız.)
|
|
|
İşbirliği için katılımcının beklentileri
|
Ar-Ge işbirliği ortağı
Uygulama ve ticarileştirme için sanayi kuruluşu
Danışman
Ar-Ge çalışmaları için destek
Diğer (belirtiniz)
|
|
NOT: Projenizi ve işbirliğinden beklentinizi açıklamanız için etkinlikte anlatmanız için yaklaşık 15 dk. sunum süresi verilecektir.
Burada yer alan açıklamalar, tüm projeleri tematik alanlara göre bir araya getiren kitapçıkta yer alacak ve etkinlik katılımcılarına dağıtılacaktır. Bu etkinlik proje fikirlerinin bir araya gelmesini sağlamayı hedeflemekte olup, daha sonraki süreç ve işbirlikleri aşamaları için bir taahhüt ya da sorumluluk taşımaz.
|
|




