FNSS Gaziantep Tedarik Çalıştayı Firma Katılım Formu

Odamız, İpekyolu Kalkınma Ajansı (İKA) ve FNSS iş birliğiyle, Gaziantep firmalarına yönelik İlimizin Savunma Sanayi sektörüne üretim yapma kapasitesini artırmak ve sanayimizin katma değerli üretim yapmasını sağlamak amacıyla,

18 Mayıs 2022 Çarşamba günü "FNSS GAZİANTEP TEDARİK ÇALIŞTAYI" etkinliği organize edilmiştir.

FNSS, Savunma sanayisine yönelik,

• Paletli Zırhlı Araçlar (AKINCI ZMA, ZAHA, ZPTA, KAPLAN MT )
  • Tekerlekli Zırhlı Araçlar (PARS İZCİ, PARS 4X4, PARS 4 8X8 )
  • İstihkam Araçları (KUNDUZ, SAMUR)
  • İnsansız Kara Aracı (GÖLGE SÜVARİ A-İKA İNSANSIZ HAVA ARACI)
  • Kule Sistemleri (SABER,SANCAK,ÇAKA,TEBER-30,TEBER-35 vb.)

ürünler üretmektedir.

Söz konusu Çalıştayda FNSS üretimleri ve tedarik ettikleri ürünler hakkında bilgilendirmeler yapacak olup, Gaziantep firmalarının da tedarikçi olmaları konusunda görüşmeler yapacaktır.

Bu bağlamda, FNNS'e tedarikçi olabilmeniz için aşağıdaki Firma Katılım Formu' nu  doldurup, toplantıya katılım sağlamanız gerekmektedir.

Bilgilerinize sunulur.

Saygılarımızla,

Etkinlik Detay Bilgileri ve Kayıt linki

Yer  : Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim Merkezi (GSOMEM) OSB 2. Bölge 83235, Nolu Cd No:2 Gaziantep/Şehitkamil