loading

Sosyal medya hesaplarınızla hızlı giriş yapabilirsiniz.

GAZİANTEP'TE IRAK EKONOMİ FORUMU VE İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİ DÜZENLENECEK

 Sayın Üyemiz,

 

Türkiye ve Irak arasındaki ekonomik işbirliğinin güçlendirilmesi amacıyla, Gaziantep Valiliğinin himayelerinde 20 Aralık 2017 Çarşamba günü saat 14.00’te Gaziantep Teymur Continental Hotel’de Türkiye ve Irak Ekonomi Forumu ve İkili İş görüşmeleri organizasyonu düzenlenecektir.

 

Söz konusu programa Irak Devlet Bakanları, hükümet temsilcileri, meslek odası başkanları ve işadamlarından oluşan bir heyet katılım gösterecektir. Katılımcı heyet listesi ve başvuru formu aşağıda yer almaktadır.

 

Ekonomi Forumuna ve ardından yapılacak olan ikili iş görüşmelerine katılmak isteyen firmalarımızın en geç 19 Aralık 2017 Salı gününe kadar aşağıda yer alan katılım formunu doldurarak odamıza (Faks: 230 16 82, E-posta: sermest@gso.org.tr) ulaştırmaları gerekmektedir.