GSO ÜYELERİNE ÖZEL TRADEATLAS.COM %10 İNDİRİMLİ ÜYELİK KAMPANYASI

tradeatlas-gif-banner

Odamız tarafından yürütülen ‘E-ticaret Dönüşüm Projesi’ kapsamında, tradeatlas.com  ve odamız işbirliğiyle üyelerimize özel, tradeatlas web sitesine yıllık üyelik ücretinde %10 indirim sağlanacaktır.

TRADE ATLAS NEDİR?

TradeAtlas, Konşimento belgelerine ve gümrük kayıtlarına dayalı kesin olarak ithalat yapmış firmaların ne kadarlık ve hangi ihracatçı firmadan ithalat yaptığı, ürünün miktarını, değerini, ithalatın hangi tarihte ve ülkeden gerçekleştirdiği gibi en kritik pazar bilgilerini sağlamaktadır. Dünyanın en büyük İthalatçı & İhracatçı veritabanında, ithalatçı firmalara ulaşmak için, GTİP Kodu, Ürün Adı, İthalatçı Adı, İhracatçı Adı, Marka adlarından arama yapılabilmektedir.

Yurt dışında faaliyet gösteren yabancı rakiplerinizin hangi ithalatçı ve ihracatçı firmalarla çalıştığını, ne zaman, hangi miktarda ve değerde ihracat ve ithalat yaptığı gibi çok kritik bilgilere aylık ve yıllık olarak erişebilirsiniz. Böylece, rakiplerinizin ithalat ve ihracat faaliyetlerini sürekli izleyerek rakip stratejinizi doğru oluşturabilirsiniz.

Yabancı müşterilerinizin sizin dışınızda başka hangi tedarikçilerle hangi şartlarda çalıştığını, hangi miktarda, hangi tarihte ne kadarlık alım yaptığını öğrenebilirsiniz. Müşterinizin başka hangi ürünleri ithal ettiğini, ürün çeşitliliğini ve satın alma eğilimlerini analiz edebilirsiniz. Ürünlerinizi ithal eden çok sayıda yabancı ithalatçı firmanın bilgilerini analiz ederek sektördeki alıcıların iş yapma tarzlarını öğrenebilir ve ürünlerinizi satın alan alıcıları daya iyi tanıma fırsatına sahip olabilirsiniz.

TİCARET BAKANLIĞI ONAYLI %80 GERİ ÖDEME DESTEĞİ

TradeAtlas İthalatçı & İhracatçı Arama Motoru, 2010 yılından beri T.C Ticaret Bakanlığı tarafından üyelik bedeli desteklenen tek e-ticaret sitesi olarak, dünya ithalatının %70’ini sağlayan uluslararası ticarette en geniş veriye sahip online veri tabanıdır. 228 ülkede 14 milyondan fazla ithalatçı firmaların bilgilerine ve ticaret detaylarına, yıllık 19 trilyon dolarlık dünya ithalatının 13,5 trilyon dolarına, 1 milyardan fazla konşimento belgesine ve gümrük beyannamesine tradeatlas.com üzerinden ulaşabilmektedir.

TradeAtlas üyelik bedelinin %80’ i ihracat odaklı dijital faaliyetler desteğiyle T.C. Ticaret Bakanlığı tarafından üyelik sonrası geri ödenmektedir. İlave olarak, Türkiye İş Bankası müşterilerine TradeAtlas ‘a üyeliklerinizde %30 oranında indirim avantajı sağlanmaktadır. Bu desteklerle birlikte, GSO üyelerine özel ekstra % 10 indirim daha sağlanacaktır.

İndirim kodundan yararlanmak için https://gso.org.tr/tr/formlar/gso-e-ticaret-donusum-projesi-tradeatlascom-10-indirimli-uyelik-basvuru-formu-26.html linki üzerinden başvuru formunu doldurabilirsiniz. Başvuru formu doldurulduktan sonra indirim linki tarafınıza gönderilecektir. Aşağıda iletişim bilgileri yer alan TradeAtlas firması görevlileriyle iletişime geçerek detaylı bilgi alabilirsiniz.

DETAYLI BİLGİ İÇİN:

Trade Atlas Gaziantep - Mehmet Salih ÇIKAN

GSM: 0531 431 08 76

E-posta: salih.cikan@tradeatlas.com.tr

Ücretsiz Deneme Sayfası: https://www.tradeatlas.com/tr/shipments?country=united-state&search=product-details