İnovasyonla Yerli Üretim ve KOBİ’lerin Gücü Dijital Etkinliği

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Odamıza ulaşan yazıda, Turkcell'in satın alma politikaları ve yerlilik programları hakkında bilgi vermek üzere, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, TOBB ve Turkcell işbirliğinde 14 Haziran 2022 Salı günü saat 13:00'te "İnovasyonla Yerli Üretim ve KOBİ'lerin Gücü" dijital etkinliği gerçekleştirilecektir.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sn. Mustafa Varank, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sn.M.Rifat Hisarcıklıoğlu ve Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Bülent Aksu ile Turkcell CEO'su Sn. Murat Erkan'ın katılımıyla dijital ortamda gerçekleştirilecek etkinlikte Turkcell'in tedarik zinciri çalışmaları, Tedarikçi Eksenli İnovasyon Programı, Büyük Ortağım Programı, Yerlilik Programı, Dijital İş Çözümleri ile Yerli Malı Belgesiuygulaması anlatılacak olup, ayrıca siber güvenlik ve yapay zeka alanında Turkcell ile işbirliği imkanları hakkında bilgi verilecektir.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

Etkinliğe ilişkin kayıt katılım linki için TIKLAYINIZ