Kolay İhracat Platformu Bilgilendirme Semineri Hk.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden (TOBB) odamıza ulaşan bir yazıda, KOBİ'leri ilgilendiren yeni uygulamalar ve gelişmeler hakkında farkındalık oluşturmak ve ihtiyaç duyulan alanlarda bilgilendirmek amacıyla Birlik tarafından ilgili kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde internet üzerinden zaman zaman bilgilendirme seminerlerinin gerçekleştirildiği ifade edilmektedir.

Ticaret Bakanlığının, "Kolay İhracat Platformu" ile ihracat yapacak firmaları; ürün, hedef pazar ve potansiyel pazar önerileri ile uygun pazarlara ulaşmaları doğrultusunda bilgilendirdiği belirtilmektedir.

Bu çerçevede; Platformun imkanlarını KOBİ'lere daha detaylı aktararak, bilgilenmelerini, ihracatlarını bilinçle şekillendirebilmeleri ve artırabilmelerini sağlamak amacıyla; 20 Nisan 2021 Salı günü saat 14:00'te ekli program çerçevesinde internet üzerinden bilgilendirme semineri gerçekleştirileceği ve seminer sonunda katılımcıların soruları cevaplandırılacağı bildirilmektedir.

Bilgilerinize sunulur.

EK: Kolay İhracat Platformu Bilgilendirme Semineri (1 Sayfa)

Seminere Katılım Adresi: http://webinar.tobb.org.tr