Milli Teknoloji Ödülü

Ülkemizin teknoloji geliştiren ülkeler arasında ilk sıralarda yer alması, Ar-Ge, yenilik ve girişimcilik ekosisteminin gelişerek dünyada önde gelen yeniliklerin ülkemiz ekosisteminde doğması ve Milli Teknoloji Hamlesi hedeflerine ulaşması amacıyla pek çok atılım gerçekleştirilmektedir.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından teknolojik ürün ve hizmetler ile hızlı ölçeklenme potansiyeline sahip girişimlerin topluma tanıtılması, başarı sahiplerinin ödüllendirilmesi ve bu alanlarda yeni başarılara ulaşma inanç ve azminin artırılması amacıyla Milli Teknoloji Ödülleri verilecektir. Milli Teknoloji Ödülleri, mikro/küçük, orta ve büyük işletme olmak üzere 3 ayrı işletme ölçeğinde, Ar-Ge ve yenilik ekosistemimizde ses getiren önemli projeleri olan sermaye şirketlerini hedeflemektedir.

Milli Teknoloji Ödülleri'ne başvurular "ödüle aday gösterme" yöntemiyle alınacaktır. Gaziantep'ten başvuracak adaylar, Odamız tarafından yapılacak ön değerlendirme sonucunda uygun değerlendirilen başvurular ödüle aday olarak gösterilecektir.

Bu kapsamda, firmanızın ve Gaziantep sanayimizin imajına olumlu katkı sağlaması ve prestij olması açısından, firmanızın yaptığı, geliştirdiği projeler varsa Milli Teknoloji Ödülüne başvuru yapmak adına ön değerlendirmenizin yapılması için ekteki Başvuru Formu'nu doldurup en geç 2 Eylül 2022 Cuma gününe kadar e-mail (salih@gso.org.tr) yoluyla Odamıza göndermenizi,

Bilgilerinize sunarız.

Detaylı bilgi için

Web sitesi : https://teknolojiodulleri.sanayi.gov.tr