Online Export Akademi Programı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden (TOBB) Odamıza ulaşan yazıda, Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü bünyesinde kadın ve genç girişimcilerimize ihracat desteklerini daha iyi anlatabilmek, onların bu desteklerimizden daha fazla yararlanmalarını sağlayabilmek, ihracat destekleri anlamında yeni ihtiyaçlar ile kadın ve genç girişimcilerimizin rekabet avantajı sağlayabilecekleri sektörleri tespit etmek, bu sayede de uluslararası rekabetçiliklerini ve e-ihracattan aldıkları payı artırabilmek, bu amaçla eğitimler vermek misyonu ile “Kadın ve Genç Girişimciler İhracat Daire Başkanlığı” oluşturulduğu, böylelikle kadın ve genç girişimcilerimize daha hızlı ve etkin hizmet verilmesi hedeflendiği belirtilmiştir.

Bu kapsamda, Export Akademi Programı Türkiye çapında tüm KOBİ’lerimize yönelik olarak 25 Şubat 2021 tarihinde saat 09:30’da gerçekleştirilecektir. “Online Export Akademi Programı”na https://ups.zoom.us/webinar/register/WN_UrE3t7JETie4F5Id_0Qc1w linki üzerinden kayıt olunmaktadır ve detaylı bilgi ekte yer almaktadır.

Bilgilerinize sunulur.