Prodexpo 2020 Fuarı İHBİR Milli Katılım Organizasyonu

İstanbul İhracatçı Birlikleri'nden alınan yazıda, 10-14 Şubat 2020 tarihleri arasında, Moskova / Rusya Federasyonu'nda düzenlenecek olan "Prodexpo 2020 Uluslararası Gıda, İçecek ve Gıda Hammaddeleri Fuarı”nın Türkiye milli katılım organizasyonunun gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

İlgili yazıda, Prodexpo fuarının bu sene 27. kez düzenlenecek olduğu ve söz konusu fuarda bisküvi, çikolata ve şekerli mamuller, et ve et mamulleri ile şarküteri ürünleri, kümes hayvanları mamulleri, hububat-bakliyat mamulleri, unlu mamuller ve pastacılık ürünleri, su ürünleri, katı ve sıvı yağlar, kuruyemiş, incir, kayısı ve gıda ambalaj ürünleri, süt ve süt ürünleri, katı ve sıvı yağlar, kuruyemiş, incir, kayısı ve gıda ambalaj ürünleri, süt ve süt ürünleri, alkollü ve alkolsüz içecekler, çay, kahve, soslar ve baharatlar sergileneceği belirtilmektedir.

Yazıda devamla, 2019 yılında 100.000 m2'lik sergi alanında, 69 farklı ülkeden 2.417 katılımcının yer aldığı söz konusu fuarı, 66.915 kişinin ziyaret ettiği; bununla birlikte bahsi geçen fuarın, Rusya ve Doğu Avrupa'nın da en büyük fuar organizasyonu olduğu ifade edilerek fuarın Moskova Hükümeti ile Rusya Federasyonu Ticaret ve Sanayi Odası himayesinde, Rusya Federasyonu Tarım Bakanlığı desteği ile gerçekleştirilmekte olduğu bilgisi iletilmiştir.

Bahse konu fuara başvuruda bulunmak isteyen üyelerimizin, ekte yer alan Başvuru Formu'nu ve Fuar Katılım Sözleşmesi'ni, firma kaşesi ve yetkili imzasıyla beraber doldurarak, 15 Kasım 2019 Cuma günü mesai bitimine kadar İstanbul İhracatçı Birlikleri'nin 0 212 454 05 01-02 numaralı faksına veya hububat@iib.org.tr e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir.

Bilgilerinize sunulur.