Rusya World Food Moscow 2020 Fuarı Hk.

Akdeniz İhracatçı Birliklerinden (AKİB) odamıza ulaşan yazıda, 22-25 Eylül 2020 tarihleri arasında Moskova/Rusya Federasyonu’nda düzenlenecek olan World Food Moscow 2020 fuarının “yaş meyve sebze sektörüne” yönelik Türkiye milli katılımı 8. kez Akdeniz İhracatçı Birlikleri tarafından gerçekleştirileceği belirtilmekte ve fuara Türkiye’nin milli katılımı ile katılmak isteyen firmaların 9.05.2020 tarihine kadar online başvuru formunu doldurmaları gerektiği bildirilmektedir.

Başvuruların kabul edilmesi için Akdeniz İhracatçı Birlikleri Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Mersin Şubesi TR 54 0001 5001 5804 8000 3978 51 IBAN no'lu Euro hesabına Toplam Katılım Bedelinin %50’sinin 09.05.2020 tarihine kadar yatırılması ve online başvurudan sonra gönderilecek olan katılımcı sözleşmesinin firma imza yetkili/yetkililerince imzalanıp, ıslak imzalı sözleşmenin ve imza sirkülerinin AKİB’e kargo edilmesi gerekmektedir.

Yaş meyve sebze, her türlü gıda (dondurulmuş gıda, dondurma, zeytin, zeytinyağı, çikolata, şekerleme, alkollü içecekler, süt, deniz ürünleri, organik ürünler, tütün, ekmek ve pasta teknolojisi, gıda işleme sistemleri, gıda katkı maddeleri) ve içecek sergilenen fuara, 2019 yılında 65 ülkeden 1.764 firma katılmış ve fuar 92 ülkeden 30.768 ziyaretçi tarafından ziyaret edilmiştir.

Fuar Desteği: T.C. Ticaret Bakanlığı tarafından Rusya Federasyonu’nun “Hedef Ülkeler Listesi”'nde yer aldığı açıklanmıştır. Fuar, “2017/4 sayılı Karar” çerçevesinde Ticaret Bakanlığı tarafından onaylanması durumunda katılımcı firmaların stant alanının metrekare cinsinden büyüklüğü dikkate alınmak suretiyle Ticaret Bakanlığı tarafından metrekare başına belirlenen birim fiyat üzerinden 117.000 Türk Lirası’na kadar desteklenecektir.

Koronavirüs tehdidinin devam etmesi ve fuarın iptal olması durumunda ilgili Birliğin Genel Sekreterliğine ödenen katılım bedelleri firmalara iade edilecektir.

Bilgilerinize sunulur.

EKLER:
1. Banka Bilgileri (1 Sayfa)
2. Katılım Formu ve Fiyatlandırma (2 Sayfa)