Sri Lanka Sanal Tekne Fuarı 2021 Hk.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden (TOBB) odamıza ulaşan bir yazıda, Sri Lanka Ankara Büyükelçiliği’nden alınan yazıya atfen, Sri Lanka İhracat Geliştirme Kurulu (SLEDB) ve Sri Lanka Tekne Yapım Teknolojisi Geliştirme Enstitüsü (BTI) işbirliğinde 25-29 Ekim 2021 tarihlerinde “Sri Lanka Sanal Tekne Fuarı 2021″nin (Virtual Boat Show Sri Lanka 2021) düzenleneceği belirtilmektedir.

Yazıda devamla, 2008 yılından beri iki senede bir düzenlenen söz konusu etkinliğin denizcilik sektörünün ürünlerini potansiyel müşterilere sergileme fırsatı sunduğu, tekne ve gemi yapımı, eğitim, deniz altyapısı ve deniz turizmi alanlarında yatırım fırsatlarının yarattığı ifade edilmektedir.

Anılan fuara ilişkin detaylı bilgilere www.boatshowsrilanka.com  internet adresinden ulaşılmaktadır.