Toplum 5.0'da Sanayi Ve Üretim konulu Video Konferans

Dünya sisteminin hızla değişen düzeninde, Endüstri 4.0 ile hayatımıza giren sanayinin dijital dönüşümü, çalışma hayatımızın gündemine oturmuş vaziyettedir. Artık işyerinin sadece mesai saatleri içinde çalışanlar tarafından kullanılan fiziksel alanlar olmadığı bir çağda bulunmaktayız. Endüstri 4.0 ile hayatımıza giren dijital dönüşüm, Toplum 5.0 ile yeni toplum yapısını değiştirecektir.

Bu bağlamda yeni toplum düzeninde Toplum 5.0 ile Sanayi ve Üretimin nereye gittiği konusunda aklımıza takılan;

• Makinelerin Dünyası olarak tanımladığımız Endüstri 4.0 nedir?
  • Toplum 5.0 nedir?
  • Süper akıllı toplum nasıl yaratılır?
  • Gelecek Dijital dünyada bizi neler bekliyor?

Tüm bu soruların cevaplarını bulacağımız , Gaziantep Sanayi Odamız ve İstanbul Gaziantepliler Derneği ile birlikte Dr.Yıldız Tuğba Kara’nın sunumu  26 Kasım Perşembe saat 20:30 'da Toplum 5.0’da Sanayi Ve Üretim ’konulu video konferans toplantısına katılımınızı rica ederiz.

Konuyu Bilgilerinize sunarız.

Toplantı Linki: https://zoom.us/join