TSE Güvenli Üretim ve Güvenli Hizmet Belgesi Toplantısı

Türk Standartları Enstitüsü (TSE); sanayi işletmelerinin Covid-19 salgını ile mücadelesine destek vermek için “Covid-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzunu hazırlamıştır. Yayınlanmış olan kılavuz kuruluşlara salgınla mücadele ederken yol göstermekle kalmayıp, salgın sonrası dönemin ihtiyacı olan, işletmelerin güvenilir ve hijyenik üretim/hizmet standartlarına uygunluğunu “Güvenli Üretim Belgesi” ve/veya “Güvenli Hizmet Belgesi” adı altında uygunluk değerlendirmesini de sağlamaktadır.

Kılavuza sanayi ve hizmet sektörü kuruluşlarının www.tse.org.tr den ücretsiz olarak erişim hakkı da tanımıştır. İşletmenizin kılavuzda belirtilen hijyen tedbirlerine uyarak üretim yapması ve bunu TSE nezdinde “Güvenli Üretim Belgesi” ve/veya “Güvenli Hizmet Belgesi ” ile belgelendirmesine yönelik 26.06.2020, Cuma günü Saat:14:00' te Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim Merkezi(GSOMEM)'de “Covid-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu” genel bilgilendirmesi ve sonrasında “Güvenli Üretim Belgesi” ve/veya “Güvenli Hizmet Belgesi” süreci hakkında bilgilendirme toplantı düzenlenecektir.

Firmanızın “Güvenli Üretim Belgesi” ve/veya “Güvenli Hizmet Belgesi” alması, ürünlerinizin piyasada satışı ile firmanızın imajına olumlu katkılar sağlayacak olup, süreç ile ilgili bilgilendirmenin yapılacağı toplantıya katılımınızı önemle rica ederiz.

Toplantı Detay Bilgileri

Tarih: 26.06.2020, Cuma Saat :14:00

Yer : Gaziantep Sanayi Odası Mesleki EğitimMerkezi(GSOMEM)

1. Organize Sanayi Bölgesi, 83213 No'lu Cadde, No: 6 Şehitkamil /Gaziantep)