Türk-Alman Yatırım Ekonomi ve İşbirliği Günü

İki ülke arasındaki ekonomik ilişkiler, yatırım fırsatları, üyelerimizin vize süreçleri ve vize problemlerinin ele alınacağı, Almanya’ da faaliyet gösteren çeşitli kurum&kuruluşlar hakkında üyelerimizin bilgilendirileceği “TÜRK-ALMAN YATIRIM EKONOMİ VE İŞ BİRLİĞİ GÜNÜ WEBİNARI PROGRAMI” 03 Mart 2021 Çarşamba günü saat 15:00’ de düzenlenecektir.

Toplantıya katılım sağlayacak Federal Almanya Büyükelçiliği Vize Dairesi yetkililerine toplantı öncesinde iletmek üzere üyelerimizin vize, vize süresi, vizede kolaylık, oturma müsaadesi ve her türlü vize problemleri ile ilgili sorularını Kayıt Formu’na yazarak odamıza iletmenizi rica ederiz.

Katılım sağlamak için aşağıda yer alan linkten Katılım Formu’nu doldurunuz.

Önemli Not: Etkinlikte, simultane (eş zamanlı) çeviri yapılacaktır. İlgili çeviri özelliğini kullanmak için Zoom Online Platformu’nun “4.5.0” ve üstü versiyonunun, kullanmış olduğunuz cihazda yüklü olması gerekmektedir.

Etkinlik katılım linki toplantı saatinden önce Kayıt Formu dolduran katılımcılara SMS ve E-mail yolu ile gönderilecektir.

Etkinliğimize katılımınızı rica eder, bilgilerinize sunarız.

a300a730-adeb-400b-b40b-27b2dc9263f1