loading

Sosyal medya hesaplarınızla hızlı giriş yapabilirsiniz.

Türk Standardları Enstitüsü "Standartlara Yön Ver!" Farkındalık Kampanyası Bilgilendirme Semineri Hk.

Sayın Üyemiz,

 Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti ortak finansmanıyla Türk Standardları Enstitüsü (TSE) tarafından yürütülen "Standardizasyon Sisteminin Geliştirilmesi ve Farkındalığın Artırılmasına Yönelik Teknik Yardım Projesi" Standartlara Yön Ver! farkındalık kampanyası kapsamında düzenlenen bilgilendirme semineri 15 Eylül 2021 Çarşamba günü 09.30- 15.00 saatleri arasında Double Tree by Hilton’da düzenlenecektir.

Bu proje ile ülkemizdeki standardizasyon çalışmalarına çağdaş ve profesyonel bir yaklaşım getirmek amaçlanmakta olup bu kapsamda kurulum çalışmaları devam eden Çevrimiçi Standardizasyon Platformu yoluyla, standardizasyon sistemini ülke geneline yaymak, etkinliğini, verimliliğini ve paydaş katılımını iyileştirerek standardizasyon konusunda kamuoyu bilincini oluşturmak hedeflemektedir.

Bu bağlamda, ürün ve hizmetlerin kalite standartlarını oluşturmak için tüketicilerin, sanayicilerin ve üniversitelerin katkısının önemini vurgulamak, görüş ve önerilerini almak ve söz konusu platformu tanıtmak amacıyla düzenlenen seminere katılımızı rica ederiz.

Katılımınızı bildirmek için ilayda.karakapici@wygprojects.com adresine mail atabilir veya +90 549 800 64 76 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Her türlü sorunuz için;
İlayda Karakapıcı, ilayda.karakapici@wygprojects.com +90 549 800 64 76

Not:     *Seminere katılım ücretsizdir.

**İçişleri Bakanlığı’nın yayınlamış olduğu 'PCR testi zorunluluğu” konulu genelgeye istinaden seminere katılım öncesinde HES Kodu kontrolü yapılacaktır. Yine aynı genelgeye istinaden aşılarını tamamlamamış, hastalık geçirmemiş veya en geç 48 saat öncesinde alınmış negatif PCR test sonucu ibraz etmeyen katılımcıların etkinliğe katılması mümkün olmayacaktır. Seminerin yapılacağı otelde sorun yaşamamanız adına belirtilen hususlara dikkat etmenizi rica ederiz.

 

Bilgilerinize sunarız.

 

Saygılarımızla,

Ekli Dosyalar