Türkiye-Gürcistan Ekonomik İşbirliğinin Geliştirmesinde Yeni Ufuklar Konulu Sempozyum Hk.

İktisadi Araştırmalar Vakfı tarafından odamıza gönderilen bir yazıda bugüne kadar çeşitli ülkelerde düzenlenen seminer ve sempozyumların Gürcistan ve Türkiye'nin Ekonomi Bakanlarının, Bakan Yardımcılarının, Müsteşarların teşrifleriyle onurlandırılmakta olduğu ve katılımcılar tarafından da büyük beğeniyle izlendiği belirtilmektedir. Bu bağlamda,  İktisadi Araştırmalar Vakfı 15 Nisan 2020’de Tiflis/Gürcistan’da Türkiye-Gürcistan Ekonomik İşbirliğinin Geliştirmesinde Yeni Ufuklar konulu bir sempozyum düzenleyecektir.

Sempozyum partnerleri Gürcistan Ticaret ve Sanayi Odasının Gürcistan’daki aynı konuda faaliyet gösteren firmaları sempozyuma davet edebilmeleri için Türkiye’den sempozyuma katılacak firmaların listesini önceden göndermesi talep edilmektedir. Bu nedenle katılacak firmaların 15 Mart 2020 tarihine kadar ön kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Sempozyumla ilgili detaylı bilgileri içeren Bilgi Notu, Taslak Sempozyum Programı, Seyahat Programı ve Katılım Formu ektedir.

Bilgilerinize sunulur.