loading

Sosyal medya hesaplarınızla hızlı giriş yapabilirsiniz.

Türkiye-Venezuela İş Forumu

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) odamıza ulaşan yazıda; Venezuela Devlet Başkanı Sayın Nicolás Maduro’nun Türkiye ziyareti programı kapsamında, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) işbirliğinde “Türkiye-Venezuela İş Forumu” düzenleneceği bildirilmiştir. Ankara JW Marriot Otel’de 6 Ekim 2017 tarihinde gerçekleştirilecektir.

İş Forumu’na Venezuela Devlet Başkanı Maduro’nun da katılması öngörülmektedir.R03; Forum ile ilgili taslak program ve katılım teyit formuna ekte ulaşılabilmektedir.

Söz konusu Forum’a katılmak isteyen üyelerimizin katılım formunu eksiksiz doldurarak 5 Ekim 2017 Perşembe günü mesai bitimine kadar Birliğe (anara.daylan@tobb.org.tr, +90312 218 2223) iletmesi gerekmektedir.

Bilgilerinize sunulur.

Ek: Taslak Program ve Katılım Formu