Ukrayna Uluslararası Yatırım Konferansı Hk.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Odamıza ulaşan yazıda, Ticaret Bakanlığı'na Odesa Ticaret Ataşeliği'nden iletilen yazıya atfen, Ukrayna Yatırım Ofisi (UkraineInvest) tarafından 11 Aralık 2020 tarihinde saat 10:00'da ilk kez "Ukrayna Yatırım Konferansı"nın gerçekleştirileceği, söz konusu Konferans kapsamında Ukrayna Başbakanı Denys Shmyhal dâhil olmak üzere hükümet yetkilileriyle bir dizi görüşmenin yer alacağı, etkinliğe Ukrayna ve uluslararası yatırım ve iş dünyasından 1000'den fazla temsilci, devlet makamları, diplomatik birlik ve önde gelen uzmanların katılım sağlayacağı bildirilmektedir.

Kısa Vadeli Ufukta Yatırım Piyasasının Geliştirilmesi, Ukrayna Nasıl Avrupa'nın BT Merkezi Olabilir, Ukrayna'daki Yatırımcıların Başarı Hikayeleri, İmalat Tesislerinin Ukrayna'ya Taşınması Beklentileri, KOBİ'ler için Yatırım Teşvikleri vb. konuların ele alınacağı Konferans hakkında bilgi ve kayıt için https://ukraineinvest.gov.ua/events/ukraine-investment-harbor-in-the-time-of-change/ internet sayfasının ziyaret edilmesi gerekmektedir.