Uluslararası İstanbul Kırtasiye Ofis Fuarı Hk.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden (TOBB) odamıza ulaşan bir yazıda, Tüm Kırtasiyeciler Derneği koordinasyonunda 19-23 Şubat 2020 tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan "Uluslararası İstanbul Kırtasiye Ofis Fuarı" Türkiye'nin kırtasiye sektöründe faaliyet gösteren önemli firmaların bir araya geldiği sektörün en büyük etkinliği olarak tanımlanmaktadır.

Kırtasiye sektöründeki üye firmalarımız, müşterilere ulaşmanın yanı sıra, bu fuara katılarak sektördeki yeni ürünler ve teknolojiler hakkında bilgi sahibi olma fırsatı yakalayacaklardır.

Söz konusu etkinliğe katılımın temini için katılımcıların isim, firma ve iletişim bilgilerini aşağıdaki iletişim kanalına iletmeleri gerekmektedir.

Bilginize sunulur.

İletişim: