ULUSLARARASI PAMUK BİRLİĞİ- ICA KAPSAMINDA TÜRKİYE’DEKİ İPLİK VE PAMUK ÜRETİMİ VE PAMUK TİCARETİ YAPAN FİRMALAR KAHRAMANMARAŞ’TA BİR ARAYA GELİYOR

Uluslararası pamuk ticaretinin kurallarını belirleyen Liverpool Merkezli “Uluslararası Pamuk Birliği-ICA” , Türkiye’deki iplik üretimi ve pamuk ticaretini yapan ilgili firmalar ile Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde bir araya gelme fırsatı sunacaktır.

24 Eylül 2019 Salı günü saat 12.00, Arsan Center’deki öğle yemeği ile başlayacak olan program, 13.00’ da Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonunda toplantıyla devam edecektir.

Aşağıda bulunan bağlantıyla kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Bilgilerinize sunulur,

TOPLANTI BİLGİLERİ