Yeni Nesil Sanayici Platformu Hakkında

Sayın Üyemiz;

Odamız tarafından Gaziantep Sanayisinin Teknolojik, Dijital ve Kurumsal Dönüşümüne katkı sağlamak amacıyla siz Değerli Yeni Nesil Sanayicilerimiz için ‘’Yeni Nesil Sanayici Platformu’’ kurulmasına karar verilmiştir.

Aile şirketlerinin sürdürülebilirlik yolculuğunda farkındalık yaratmak, yeni nesil sanayicilerimizin bireysel gelişimlerine ve yöneticilik becerilerine katkı sağlamak, yeni çağın getirmiş olduğu dijital dönüşüm konusunda üyelerimizi bilgilendirmek ve yönlendirmek , amaçları doğrultusunda platformumuz çatısı altında çalışma grupları oluşturulacaktır.

Bununla birlikte belirlenen amaçlar doğrultusunda platform üyelerimize özel eğitim ve danışmanlık faaliyetleri, yurt içi ve yurt dışı heyet gezileri ve özel organizasyonlar düzenlenmesi planlanmaktadır.

Yeni Nesil Sanayici Platformu ile Kurumsallaşma, Eğitim, Dijital Dönüşüm ve Sosyal faaliyetler alanlarında 4 ayrı çalışma grubunda sizi de aramızda görmek istiyoruz. Platforma katılmak için 45 yaş altı firma sahibi, ortağı veya üst düzey yöneticisi pozisyonunda bulunan odamız üyesi iş insanlarımızın https://gso.org.tr/tr/formlar/yeni-nesil-sanayici-platformu-51.html linkimizden kayıt olmaları gerekmektedir.

Platform organizasyon yapısı, çalışma grupları ve yürütülecek faaliyetlerle ilgili form dolduran üyelerimize daha sonra detaylı bilgi verilecektir.

İletişim için Üye Deneyimi ve Memnuniyeti Müdürü Kübra Kayın (221 09 00 - dahili:342) irtibata geçebilirsiniz.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,