GSO Kıymetli Evrak Talep Formu

İhracatçı üyelerimiz gerçekleştirecekleri ihracat işlemlerine yönelik kullanmış oldukları dolaşım belgelerini (A.TR, EUR1, EUR-MED, FormA, Menşe Şahadetnamesi, Onaylanmış A.TR) odamızdan temin edebilmektedir. Aşağıdaki formu doldurarak talep etmiş olduğunuz belgeleri, Ticaret ve Dış İlişkiler Dairesi’nden mesai saatleri içerisinde teslim alabilirsiniz.

Belge Ücreti : 2,00 TL / Adet    100,00 TL / Cilt (50 Adet)

Ödeme Şekli:  Ödemeyi peşin veya kredi kartıyla odamız veznesine yaparak, talep etmiş olduğunuz belgeleri Gaziantep Sanayi Odası Ticaret ve Dış İlişkiler Dairesi’nden teslim alabilirsiniz.

Teslim Şekli: Belgenizi Odamızdan veya isterseniz aşağıda belirtilen saatlerde 2. Organize Sanayi Bölgesinde bulunan GSO Mesleki Eğitim Merkezinden teslim alabilirsiniz. GSO Mesleki Eğitim merkezinden yapılacak olan teslimat için talep formunun bir gün önce doldurulmuş olması gerekir.

Belgenizi teslim alabileceğiniz yerler:

GAZİANTEP SANAYİ ODASI (Saat 09:00 – 17:30 arası)

Adres: İncilipınar mh. İstasyon cd. No:43

GSO - MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ (Saat 13:30 – 17:00 arası)

Adres: 2.Organize Sanayi Bölgesi, 83213 No'lu Cad, No: 6

Formu Doldurmak için TIKLAYINIZ.