GSO Vize Kolaylık Belgesi Talep Formu

İş amaçlı olarak yurtdışına seyahat edecek olan üyelerimiz, ziyaret edecekleri ülke temsilciliğine yapılacak olan vize başvuru dosyasına eklenmek üzere odamızdan vize kolaylık belgesi talep edebilirler. Aşağıdaki formu doldurarak talep etmiş olduğunuz belgeyi, Ticaret ve Dış İlişkiler Dairesi’nden mesai saatleri içerisinde teslim alabilirsiniz. Belgeniz hazır olduğunda talep formunda belirttiğiniz e-posta adresine bilgi gönderilecektir.

Belge Ücreti : 30,00 TL

Ödeme Şekli:  Ödemeyi peşin veya kredi kartıyla odamız veznesine yaparak, talep etmiş olduğunuz belgeleri Gaziantep Sanayi Odası Ticaret ve Dış İlişkiler Dairesi’nden teslim alabilirsiniz.

Teslim Şekli: Belgenizi Odamızdan veya isterseniz aşağıda belirtilen saatlerde 2. Organize Sanayi Bölgesinde bulunan GSO Mesleki Eğitim Merkezinden teslim alabilirsiniz. GSO Mesleki Eğitim merkezinden yapılacak olan teslimat için talep formunun bir gün önce doldurulmuş olması gerekir.

Belgenizi teslim almak istediğiniz yeri ve saati seçiniz;

GAZİANTEP SANAYİ ODASI (Saat 09:00 – 17:30 arası)

Adres: İncilipınar mh. İstasyon cd. No:43

GSO - MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ (Saat 13:30 – 17:00 arası)

Adres: 2.Organize Sanayi Bölgesi, 83213 No'lu Cad, No: 6

Formu doldurmak için TIKLAYINIZ.